Taarten vullen
Het rook inmiddels heerlijk in huis maar nadat de eerste chocoladetaart stond uit te dampen moest ik helaas constateren dat hij te laag was. Er zat maar 1 ding op...snel naar de supermarkt en nog een pak mix bijhalen....te lage chocoladetaart |
Ik kwam deze makkelijke potjes ook bij de supermarkt tegen.
Chocolade frosting (te gebruiken als vulling of als topping) van het merk Betty Crocker |
Natuurlijk wel even een likje voorproeven voor ik het in de taart stop....
jawel... goedgekeurd, smaakt prima. Taarten doorgesneden en het vullen kon beginnen...
Hmmm....wat ziet die chocoladetaart er lekker uit! |
Daarna de taart met zelfgemaakte vanille botercrème afgesmeerd.
De chocoladetaart in een wit jasje. |
Verrukkelijke smeuïge vanilletaart met abrikozenjam en witte chocolade frosting. |
Nadat ik ook daar de bovenste laag smeuïge vanillecake opgelegd had heb ik ook deze afgesmeerd met een heerlijke laag vanille botercrême.
Vanilletaart met botercrême |
Snel ook deze taart in de vriezer gedaan om lekker koud te laten worden.
Benieuwd hoe ik deze taarten combineer en decoreer? Kom dan snel weer verder lezen op mijn blog want binnenkort komt ook dat verslag erop.
Creatieve groetjes,
Annette
Follow my blog with Bloglovin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten