maandag 14 september 2015

Leuke feedback....en toen?

 
Hoe een balletje rollen kan.

Eerder dit jaar had ik voor mijn moeder een mooie omslagdoek/sjaal gemaakt d.m.v. nunovilten.
Die heb ik haar voor haar verjaardag gegeven. Ze was (en is) er heel erg blij mee, draagt hem regelmatig en krijgt er dan veel enthousiaste reacties op. Ook wordt haar dan gevraagd waar ze hem gekocht heeft etc. Dan vertelt ze trots dat haar dochter hem zelf gemaakt heeft.
Mijn moeder krijgt inmiddels zoveel leuke reacties dat ze laatst bij me kwam met de vraag of het niet een idee is om mijn viltproducten te gaan verkopen? Het zijn unieke stukken en ik zou ook speciaal in opdracht stukken kunnen maken.
Of wellicht dat een winkel items van mij wil verkopen?
Volgens haar is er echt een markt voor en mensen willen ook best betalen voor een uniek en met de hand gemaakt item.
Bovendien kan ik de items personaliseren (door kleurkeuze, patronen of het verwerken van bepaalde symboliek in het item) zodat ze nog persoonlijker worden zoals ik ook met de omslagdoek voor mijn moeder heb gedaan.

Om heel eerlijk te zijn lijkt me dat natuurlijk echt geweldig! Want zeg nou eerlijk...hoe tof is het als iemand anders met veel plezier en trots jouw unieke met de hand gemaakte items draagt.

Met dat idee loop ik nu dus al een tijdje rond....
Onder het mom van niet geschoten is altijd mis heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken.
Natuurlijk heb ik dan ook een naam/label nodig waaronder ik mijn werk aanbiedt. Aangezien mijn moeder het steeds had over een echte unieke 'Annette' heb ik in die trant eens zitten brainstormen. Uiteindelijk heb ik denk ik een passende naam gevonden: 100% Annette. Die naam zegt het wel denk ik.

Onder het label '100% Annette' zal ik voortaan unieke en custom made items zoals b.v. mutsen, sjaals/omslagdoeken en tassen gaan maken. Natuurlijk zijn alle items handgemaakt met veel passie en liefde.

Ben je benieuwd naar mijn viltwerk? Kijk dan gerust even op mijn foto album.

Wil je ook graag een uniek stuk van 100%Annette of heb je een vraag?
Mail dan gerust naar:  100procent.annette@kpnmail.nl


Ben jij de eerste (dat is natuurlijk extra uniek!) voor wie ik in opdracht een echte 100%Annette mag gaan maken? Laat het me snel weten!

Creatieve groeten,
Annette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten